23 Şubat 2012 Perşembe

Fetih 1453 ~ 2012 Yerli Film

Sevgili takipçilerimiz



. Herkesin 4 gözle beklediği filmimiz Fetih 1453 vizyonda. Herkes nette daha ilk günden sinema çekimi vb durumlarda filmi aramaya başladı. Bizde karar aldık ve bizim gibi karar alan siteleri tebrik ederiz öncelikle. Şimdi herkes bu filmi izlemek istiyor tabi haklısınız, ancak filmin çekilme aşamaları, zorluklar, emekler bunlar kesinlikle paha biçilemez. orkunfilm Platformu olarak Fetih 1453 filmini sitemizde yayınlamama kararı aldık. Filmimize destek olmanızı istiyoruz ve lütfen filmi sinemada izleyiniz.
Herkesin bildiği üzere Türkleri dünyada barbar, yamyam vb şekilde tanıtırlardı diğer ülkelerde. Bu filmimiz onlara çok güzel bir kapak niteliğinde olmuştur. Biz filmi ilk gün gidip sinemada izledik ve sizlerede izlemenizi öneriyoruz. Filmlerimize destek olalım. Yukarıda resmini paylaştığımız IMDB sisteminde 8.8 oy alarak şuanda çok hızlı bir yükseliş sergiledi filmimiz. Sizlerden ricamız filmin daha iyi konumda olması için Fetih 1453 imdb sayfasına hepinizin oy vermesi ve filmi daha iyi konuma getirmeniz. Böylece tüm dünya ibret alarak filmimizi görsün.
Fetih 1453 IMDB Resmi Sayfası : http://www.imdb.com/title/tt1783232/
Lütfen destek olmak için Filmin DVD’sini alarak yada Sinemada izleyerek destek olalım. Gerçekten Türk yapımı ve inanılmaz emek verilmiş bir film. Bu yazımızı okuyan duyarlı site sahiplerinide aynı şekilde paylaşıma davet ediyoruz. Hayatta herşey para değildir. Biz emeğe saygı duyuyoruz sizlerdende aynı saygıyı duymanızı bekliyoruz.
Saygılarımızla…
OrkunFilm Ekibi




Hiç yorum yok: